HT swirl

Publicaties

Een bijzonder krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor het opruimen van alle trauma uit de kindertijd.

 Integreert de kwaliteiten, die de ontplooiing van de (kinder) ziel in de weg staan. Vernieuwt de herinneringen tot op celniveau en zorgt voor de verbinding met de oorspronkelijke kwaliteiten van de ziel, voordat deze op aarde incarneerde. Integreert de nieuw geleerde kennis met oude kennis vanuit het universum.

Artrose

Artrose is de meest voorkomende vorm van reuma in Nederland. Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben artrose. Bij artrose gaat het gewrichtskraakbeen in kwaliteit achteruit en op den duur kan het zelfs verdwijnen. Artrose komt veel voor in de gewrichten van de handen, knieën en heupen. Artrose aan de heup of knieën zorgt tevens voor een verhoogde immobiliteit wat deze aandoening extra vervelend maakt.

Vanaf januari 2017 kun je bij Heeltherapie ook terecht voor een behandeling lymfe drainage.

Deze techniek wordt in eerste instantie ingezet bij lymfe oedemen. Met de manuele lymfe drainage wordt ook het parasympathische deel van het
autonome zenuwstelsel gestimuleerd, waardoor rust, ontspanning, opbouw en herstel in het lichaam kunnen plaatsvinden. Het is een erg mooie
techniek om toe te passen en is inzetbaar bij de meest uiteenlopende ziektebeelden.


Nieuwetijdsremedie (van Bloesem Remedies Nederland)

Deze tijd waarin vele veranderingen gaande zijn, eist veel van ons. Ga je mee in deze veranderingen, kun je het wel allemaal bijhouden en je aanpassen?

We zien veel mensen met allerlei klachten die we eerder niet, of in veel mindere maten tegen kwamen. We noemen dit “de moderne Westerse ziekten”. De burn-out is er een voorbeeld van, maar ook ADHD, concentratiestoornissen, gedragsproblemen, allergie, voedselintolerantie etcetera..   

Bij Heeltherapie kunt U nu ook terecht voor een Chinflex behandeling.

Een behandeling van meridianen en meridiaan punten op onderbenen en voeten.

Al 4000 jaar geleden werd deze methode waarschijnlijk al toegepast in China en in Egypte. 

Pagina 1 van 6