HT swirl

Nieuwetijdsremedies uitgelicht: Divine Heart

Nieuwetijdsremedie (van Bloesem Remedies Nederland)

Deze tijd waarin vele veranderingen gaande zijn, eist veel van ons. Ga je mee in deze veranderingen, kun je het wel allemaal bijhouden en je aanpassen?

We zien veel mensen met allerlei klachten die we eerder niet, of in veel mindere maten tegen kwamen. We noemen dit “de moderne Westerse ziekten”. De burn-out is er een voorbeeld van, maar ook ADHD, concentratiestoornissen, gedragsproblemen, allergie, voedselintolerantie etcetera..   

 Bloesem Remedies Nederland heeft hiervoor de Nieuwe Tijds Remedies ontwikkeld, remedies die verstoringen in je evenwicht helpen herstellen.

Dit herstellen van de balans gebeurt om emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Klachten uiten zich vaak fysiek, maar kunnen ontstaan zijn op emotioneel gebied.

Een van deze remedies is de DIVINE HEART.

Klachten kunnen te maken hebben met stress, vervuiling van milieu, en vooral niet te vergeten de straling waar we mee te maken hebben. Door al dit soort van storingen kun je uit je balans raken en kun je jezelf niet manifesteren zoals je dat zou willen.

Steeds meer zullen we ons ervan bewust worden dat energetische middelen zoals bloesem remedies met hun corrigerende trillingen van groot belang zijn bij het genezingsproces.

Divine Heart is een remedie gemaakt van edelstenen (Lithium candle kwarts en Auraliet 23)

De remedie geeft innerlijke vrede en zorgt voor verbinding met je Hogere Zelf, ofwel je diepste kern als je dat liever hoort.

Ze brengt harmonie in relaties, maakt je denken rustig en kalmeert zenuwen, laat je ontspannen en opent je hart.

Je penstellen voor de wil van het Goddelijke.

Diepe, oude conflicten tussen geest en lichaam kunnen los laten, zodat oude, vastzittende patronen opgeruimd kunnen worden, waardoor genezing in het meest diepe gedeelte van je ziel kan plaats vinden.

Devine Heart geeft je vertrouwen en laat je zijn wie je werkelijk bent. Dit om te kunnen luisteren naar je hart en te kunnen voelen wat wel en niet goed voor je is.

Een steun voor allen nieuwetijdskinderen omdat het hart weer het middelpunt van het universum wordt.

Ze helpt met het loslaten van de strijd en geeft een harmonische samenwerking: voelen dat je deel uit maakt van het geheel en dat niets moet.